Ovet

Kotimaiset ovet koteihin ja liiketiloihin

LinVal Oy:n edustamat kotimaiset ovet ovat Lammin Ikkuna Oy:n käsialaa ja tulevat Keski-Suomesta, Kangasniemen tehtaalta. Lammin ovituotteet on suunniteltu kestämään suomalaisia sääolosuhteita. Kaikissa ovituotteissa käytetään vain suomalaista puuta. Ovet sopivat kaikille niitä tarvitseville: omakotitaloon, rivitaloon, kerrostaloon, isompiin hankkeisiin ja liiketiloihin.

Lämpöulko-ovet

Lammin lämpöulko-ovet sopivat sekä asuinrakennuksiin että lämpimän varaston ulko-oveksi. Ulosavautuvat lämpöovet tuotetaan nykyaikaiset lämmönpitävyyden vaatimukset silmällä pitäen. Kaikki lämpöovet tuotetaan mittatilaustyönä asiakkaan tarpeita kuunnellen. Lammin ovivalikoimaan kuuluu myös Lammin Plus-ovi, joka on normaalia paksumpi ja jonka lämmönpitävyys on vieläkin parempi. Ovimalleja on lukuisia ja toteutamme myös asiakkaiden ainutlaatuisemmat toiveet.
Pyydä tarjous »


Lämpöulko-ovet_Lammin ikkunat ja ovet

Parvekeovet

Parvekeovet

Lammin parvekeovet kannattaa valita silloin, kun etsit turvallista, käytännöllistä ja kestävää ovea. Kaikki parvekeovet tehdään mittojen mukaan, joten ne sopivat sekä uudiskohteisiin että remontoitaviin rakennuksiin. Lammin parvekeovissa on vakiona kotimaisesta koivusta tehty kulutusta kestävä erikoiskynnys. Voit itse päättää oven mallin, lasien lukumäärän, ovien värit ja heloituksen.
Pyydä tarjous »

Terassiovet

Lammin terassiovien salaisuus on markkinoiden tukevin kehärakenne. Vääntymättömät ovet pitävät suuresta lasipinta-alasta huolimatta hyvin lämpöä. Lämmönsäästöä saadaan aikaiseksi mm. tehokkailla kolminkertaisilla laseilla ja luotettavalla tiivistyksellä. Lammin terassiovet on suunniteltu pohjoisiin sääolosuhteisiin siten, että lämpö pysyy pakkasellakin visusti sisäpuolella.
Pyydä tarjous »

Terassiovet

Pariovet ja levikkeet

Pariovet ja levikkeet

Pariovella tai ulko-oven levikkeellä saat kodin sisäänkäyntiin tervetullutta näyttävyyttä. Myös autotalliin tai varastoon saat pariovella reilusti kulkutilaa: esimerkiksi kookkaiden esineiden ja huonekalujen siirtäminen tilasta toiseen helpottuu. Pariovi sopii myös parvekkeelle tai terassille tuomaan runsaammin valoa sisätiloihin. Levikkeiden ansiosta ulko-ovet saavat julkisivussa enemmän pinta-alaa ja vaikuttaa siten voimakkaammin julkisivun ilmeeseen. Levikkeet voidaan asentaa oviaukkoon joko kiinteänä tai avattavana.
Pyydä tarjous »

Palo-ovet

Palo-ovet suojaavat asuinrakennuksia ja liiketiloja palovahingoilta. Rakennusmääräykset pakottavat käyttämään palo-ovia tietynlaisissa kohteissa, mutta kuka tahansa paloturvallisuudesta kiinnostunut voi valita ulko-oveksi palo-oven. Lammin palo-ovet ovat tyyppitestattuja ja CE-hyväksyttyjä.
Pyydä tarjous »

 

Palo-ovet

ääneneristysovet

Ääneneristysovet

Ääneneristysovi on sopiva ratkaisu sinulle, joka arvostat omaa rauhaa ja hiljaisuutta. Ääneneristysovet ovat hyvä ratkaisu asuntoihin, joihin kantautuu herkästi mm. liikenteen melua tai muita häiriöääniä. Lammin ääneneristysovet on testattu Teknologian tutkimuskeskus VTT:llä.
Pyydä tarjous »

Liukuovet

Liukuovilla voi kätevästi yhdistää kodin sisätilat ja pihan toisiinsa. Lammin lasiliukuovet päästävät runsaasti valoa sisään. Kesäaikaan liukuovia on mukava pitää avoinna. Liukuovet ovat parhaita ahtaisiin tiloihin, koska niiden käyttäminen ei vaadi saranaoven avautumistilaa. Lammin liukuovimallistoon kuuluu kaksi puurunkoista liukuovea: alumiinipintainen ILOA-ovi ja puupintainen ILO-ovi.
Pyydä tarjous »

 

Liukuovet

Ovien lisävarusteet

Ovien lisävarusteet

Tarjoamme kaikille asiakkaillemme myös ovien lisävarusteita. Ovien lisävarusteet asennetaan lähtökohtaisesti aina suoraan tehtaalla. Ovien lisämateriaalit tuotetaan kestävistä ja laadukkaista materiaaleista. Lisävarusteisiin kuuluvat muun muassa:

Ikkunoiden helat ja sulkijat

  • Ovien karmit ja kynnykset
  • Ovien helat ja lukot
  • Kirjeluukut, potkupellit ja ovisilmät
  • Sälekaihtimet

Pyydä tarjous »

 

Ovet Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella

Jos haluat ovesi paikalliselta ja kotimaiselta toimijalta, valintasi on LinVal ja Lammin ikkunat ja ovet. Oviliikkeemme Helsingin, Espoon ja Vantaan alueilla palvelee sinua kaikissa hankkeissa, oli kyse sitten remontoinnista tai uudiskohteesta. Jos tarvitset apua mittauksien tekemiseen, pyydä meidät paikan päälle. Luota suomalaiseen, valitse lammin ikkunat ja ovet!

Ota yhteyttä »