Ikkunat

Aidosti suomalaiset ja laadukkaat ikkunat

LinVal Oy edustaa suomalaisia ikkunoita ja ovia valmistavaa Lammin Ikkuna Oy:tä pääkaupunkiseudun alueella. Lammin ikkunat ovat laadukkaita, kestäviä ja pohjoisiin sääolosuhteisiin parhaiten soveltuvia. Tuotteet sopivat kaikille olit sitten remontoimassa, suunnittelemassa tai rakentamassa uutta kotia tai liiketilaa.

Puu-alumiini -ikkunat

Puu-alumiini -ikkunat ovat Lammin Ikkuna Oy:n suosituimpia tuotteita. Tuotteet valmistetaan kotimaisesta puusta ja haluamallasi pintakäsittelyllä. Karmien värin voi myös päättää itse. Puu-alumiini -ikkunat sopivat sekä uudiskohteisiin että remontoitaviin taloihin. Avattavien ikkunoiden rakenne tekee tuulettamisesta helppoa ja kaikki ikkunapinnat on mahdollista pestä. Tuote sietää erinomaisesti pohjoisia sääolosuhteita. Ikkunoista on saatavissa myös kiinteä puu-alumiini -ikkunaversio, joka sopii hyvin mm. kookkaaksi maisemaikkunaksi. Kiinteät ikkunat sopivat kohteisiin, joissa ei tarvitse esim. tuulettaa.
Pyydä tarjous »


Puu-alumiini ikkunat

puuikkunat

Puuikkunat

Lammin puuikkunat ovat oikea valinta, mikäli vaalit perinteitä. Tuotetta suositaan kohteissa, joissa halutaan pitää yllä perinteistä ilmettä ja tyyliä. Lammin puuikkunoissa yhdistyvät vanha rakennusperinne ja nykyaikainen pintakäsittely. Puuikkunat saa halutessaan myös kiinteitä puuikkunoina. Kiinteistä puuikkunoista kumpuavat rustiikkinen ilme ja erinomainen säänkesto.
Pyydä tarjous »

Energiaikkunat

Energiaikkunat sopivat kaikkiin lämpiminä pidettäviin tiloihin, joiden käyttö on ympärivuotista. Lammin energiaikkunat ovat saatavilla sekä kiinteänä että avattavana mallina. Energiaikkunat kannattaa valita, jos haluaa säästää lämmityskuluissa ja pienentää sitä kautta myös päästökuormaa. Lammin energiaikkunat kantavat nimiä Watti ja Eko Watti. Eko Watti on markkinoiden ensimmäinen A++ -energialuokan ikkuna, joka on saanut valtakunnallisen innovaatiopalkinnon vuonna 2008. Sen nelilasinen tekniikka pitää erinomaisesti lämpöä sisätiloissa.
Pyydä tarjous »

Energiaikkunat
Antenni-ikkunat

Antenni- ja signaali-ikkunat

Antenni- ja signaali-ikkunat on kehitetty päästämään radiosignaalit normaalia helpommin sisätiloihin. Ratkaisun taustalla on etenkin uudisrakentamisessa havaittu haaste energiatehokkaampien rakennusmateriaalien osalta: Uudet materiaalit päästävät radiosignaaleja huonommin lävitse sisätiloihin, mikä vaikuttaa mm. nettiyhteyksiin ja puheluihin pätkimisenä. Lammin Signal Window® -ratkaisussa käytetty lasi käsitellään siten, että se mahdollistaa signaalien läpäisyn sisätiloihin. Lasi on saatavilla kaikkiin ikkunamalleihin. Jos tunnistat kotonasi kuuluvuusongelman, vaikka alueella olisikin operaattorien tukiasemat, kannattaa harkita antenni-ikkunaa.
Pyydä tarjous »

Erikoisikkunat

Lammin erikoisikkunat pitävät sisällään monenlaisia ratkaisuja, joiden ideat kumpuavat asiakkaiden tarpeista. Muotoikkunoita voidaan tuottaa mitä ihmeellisemmissä muodoissa (mm. pyöreä, kaareva, harjakaton muotoiset). Erikoisikkunoihin lukeutuvat myös mm. paloikkunat, tuloilmaikkunat ja savunpoistoikkunat. Lammin paloikkunat ovat VTT:n tyyppihyväksymiä ikkunoita. Kysy rohkeasti mahdollisuutta toteuttaa juuri sinun projektiisi sopivat ikkunat!
Pyydä tarjous »

 

Erikoisikkunat

Ikkunoiden_lisavarusteet

Ikkunoiden lisävarusteet

Meiltä saat myös kaikki ikkunoihin liittyvä lisävarusteet. Kaikki lisävarusteet voidaan asentaa suoraan tehtaalla tai paikan päällä asennuskohteessa. Lisävarusteissa käytetään laadukkaita ja kestäviä materiaaleja, jotka pysyvät hyvänä kovassakin käytössä. Lisävarusteisiin kuuluvat muun muassa:

Ikkunoiden helat ja sulkijat

  • Sälekaihtimet (perinteiset ja integroidut)
  • Ikkunoiden aukipitolaitteet
  • Hyönteisverkot (hyttyspuitteet)
  • Tuloilmalaitteet

Pyydä tarjous »

 

Ikkunat Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella

LinVal Oy on kumppanisi, mikäli haluat ikkunat paikallisesti. Ikkunaliikkeemme Helsingin, Espoon ja Vantaan alueilla palvelee sinua kaikissa rakennus- ja remontointihankkeissa. Teemme tarvittaessa mittaukset puolestanne paikan päällä kohteissa. Luota suomalaiseen, valitse Lammin ikkunat ja ovet!

Ota yhteyttä »